/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Transgaz: În aprilie vom avea un teatru de operațiuni pe toate segmentele de șantier ale gazoductului Ungheni-Chișinău

24 martie 2019, ora 09:53

Directorul General al TRANSGAZ SA România, Ion Sterian, spune că până la sfârșitul lunii aprilie vor fi în desfășurare un teatru de operațiuni pe toate segmentele de șantier ale gazoductului Ungheni-Chișinău. Declarația a fost făcută în cadrul unei întrevederi cu ministrul economiei și infrastructurii, Chiril Gaburici. 

„Consider că, odată cu construcția gazoductului se va dezvolta și distribuția către toate raioanele și localitățile din țară”, a spus Ion Sterian.

Ministrul Gaburici a menționat că odată cu finalizarea construcției gazoductului Republica Moldova, va avea o cale alternativă de aprovizionare cu gaze naturale, ceea ce îi va permite să avem un sector energetic mai sigur, cu un număr sporit de furnizori.

Autoritățile au promis că gazoductul va fi finalizat până la sfârșitul anului. Gazoductul Ungheni-Chișinău va avea o lungime de 120 de km.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram