/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Primele reacții de la partidele invitate de Igor Dodon la discuții. Vor merge sau nu mâine la Reședința de Stat

missing
25 martie 2019, ora 12:22

Socialiștii vor merge mâine la Reședința de Stat pentru a discuta cu Igor Dodon, privitor la formarea unei eventuale majorități parlamentare. Partidul Socialiștilor (PSRM) va fi reprezentat de președinta acestuia, Zinaida Greceanîi, ni s-a comunicat de la serviciul de presă al PSRM.

Democrații spun că au luat act de invitația președintelui Dodon, însă discută acum dacă vor merge și cine eventual va reprezenta partidul la discuțiile inițiate de șeful statului, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat (PDM), Vitalie Gamurari.

În același timp, Radu Marian, deputat din partea blocului ACUM, a spus că formațiunea nu a luat deocamdată o decizie, dacă va merge ori nu mâine la Reședința de Stat.

Igor Dodon a invitat astăzi, oficial, PSRM, PDM și ACUM la discuții, privind formarea unei majorități parlamentare. Astfel, președinta PSRM, Zinaida Greceanîi, este invitată mâine, la ora 14:00; președintele PDM, Vlad Plahotniuc, la 15:00, iar copreședinții ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, la 16:00. Discuțiile vor avea loc la Reședința de Stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram