/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO. VIDEO/ Salturi cu parașuta la Armata Națională. Militarii s-au aruncat de la înălțimea de 350 de metri

missing
26 martie 2019, ora 11:44

Soldații Armatei Naționale au sărit cu parașuta de la bordul unui avion militar de la înălțimea de 350 de metri. Exercițiul se desfășoară la Centrele militare de instruire ale Armatei Naționale, în perioada 4 februarie-28 martie curent. 

Potrivit Ministerului Apărării, antrenamentul este destinat militarilor din subunitățile de cercetare ale brigăzilor de infanterie și ale Batalionului cu Destinație Specială „Fulger”. Acesta cuprinde ședințe de instruire tactică, trageri de evaluare, precum și misiuni specifice în teren.

Totodată exercițiul reunește militari ai Armatei Naționale, Armatei Române şi Armatei SUA. Acesta are ca scop dezvoltarea capacităților de executare a misiunilor speciale, antrenarea comună şi efectuarea unui schimb de experiență între contingentele celor trei armate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram