/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un adolescent s-a urcat beat la volan și a lovit o femeie de 81 de ani. Acesta a fost transportată de urgență la spital

missing
26 martie 2019, ora 17:24

O femeie de 81 de ani a fost transportată la Spitalul Raional Nisporeni de urgență, după ce a fost tamponată de un automobil. La volanul mașinii s-a dovedit a fi un adolescent de 16 nani, care se afla în stare de ebrietate. Totul a avut loc la data de 24 martie, în jurul orei 20:30, în localitatea Milești, raionul Nisporeni.

Adolescentul a vrut să parcheze vehiculul într-un alt loc, iar în timpul manevrei nu a observat femeia care mergea pe drum. În urma manevrelor, aceasta a fost lovită de mașina de model Skoda Felicia. Ulterior, s-a constatat că automobilul aparține unui prieten de-al minorului.

Potrivit oamenilor legii, adolescentul a fost testat cu alcooltestul care a indicat o concentrație de alcool de 0,41 mg/l. Inspectoratul de Poliție Nisporeni investighează cazul, iar în urma leziunilor corporale și a expertizei medico-legale se va stabili sancțiunea.

Totodată, adolescentul este cercetat conform art. 2641 Cod Penal al Republicii Moldova. Proprietarul automobilului va fi sancționat contravențional, deoarece iar fi permis minorului să conducă mașina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram