/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un avion British Airways a aterizat, din greșeală, în Scoția, în loc de Germania

missing
26 martie 2019, ora 11:24

Un zbor al companiei British Airways, care ar fi trebuit să ajungă în Germania, la Dusseldorf, a aterizat din greşeală în Scoţia, la Edinburgh, potrivit Digi24.

Pasagerii nu au realizat în timpul zborului ce se întâmplă, aşa că au rămas muţi de uimire când, la aterizare, căpitanul le-a transmis: „Bine aţi venit la Edinburgh“. Iniţial, au considerat că este o glumă, dar li s-a explicat imediat că, în momentul decolării de la Londra, s-a produs o încurcătură.

Piloţii au primit alt plan de zbor în locul celui care ar fi trebuit să-i ducă la Dusseldorf. Iar unul dintre aceștia a declarat că nu ştie cum s-a întâmplat și a menționat că nu s-a mai întâmplat niciodată un astfel de incident.

Avionul a staţionat în aeroportul din Edinburgh timp de două ore şi jumătate pentru ca mai apoi să decoleze spre Dusseldorf.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram