/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO. FOTO/ Vlad Plahotniuc a venit la întâlnire cu Igor Dodon. Primele declarații ale celor doi

missing
26 martie 2019, ora 14:54

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a venit la Reședința de stat pentru a discuta cu Igor Dodon. Acesta este însoțit de vicepreședinții formațiunii Andrian Candu și Pavel Filip. 

„Ați obținut un scor destul de bun la aceste alegeri parlamentare, sper foarte mult că acest scor va fi utilizat de PDM pentru îmbunătățirea situației din Republica Moldova. Aveți o anumită experiență în ceea ce ține de actul de guvernare, pe parcursul ultimilor ani”, s-a adresat Igor Dodon, liderilor PDM.

„E un rezultat care arată ce am meritat noi. Vă mulțumesc pentru întrunirea de astăzi, o considerăm benefică. Noi suntem optimiști și credem că astfel de întruniri vor duce la aceea că se va forma o majoritate parlamentară (…). Vă mulțumim pentru această oportunitate de a discuta aici, în această instituție”, i-a spus Vlad Plahotniuc lui Igor Dodon.

Captură privesc.eu

Captură privesc.eu

Captură privesc.eu

La ora 14:00, Igor Dodon s-a întâlnit cu liderii PSRM, la Reședința de Stat, și au discutat despre formarea unei eventuale majorități parlamentare. La ora 16:00 sunt așteptați liderii blocului ACUM DA PAS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram