Accident grav cu implicarea a două automobile la Ungheni. Un șofer de 27 de ani a ajuns cu mașina într-o gospodărie și a deteriorat gardul și un pilon electric. În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit. Totul a avut loc în acestă dimineață, 27 martie pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Ungheni, la ora 08:20.

Potrivit ofițerei de presă Ungheni, Cristina Vicol, „Un șofer de 27 ani, locuitor al municipiului Ungheni fiind la volanul autoturismului de model Renault Megane, a efectuat o depăşire neregulamentară și s-a tamponat cu altă mașină de model Honda Civic, la volanul căruia se afla o doamnă de 28 ani, locuitoare a mun.Ungheni.

Ulterior, s-a stabilit că șoferița a vrut să vireze la stânga spre domiciliu, iar în acest moment a fost tamponată de  automobilul de model Renault Megan, care a derapat de pe carosabil și a ajuns într-o gospodărie.

De asemenea, șoferii au fost supuşi testului alcooscopic, iar rezultatul a arătat 0,00 mg/l alcool în aer expirat.

Oamenii legii investighează cazul. Iar șoferul care va fi găsit vinovat va fi sancționat conform prevederilor Codului Contravențional al Republicii Moldova.