/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

După o săptămână rece și cu fulgi, pe alocuri, în weekend vom avea temperaturi generoase, cu maxim +19 grade

29 martie 2019, ora 15:13

După o săptămână în care am avut parte de temperaturi negative pe timp de noapte și chiar ninsori, pe alocuri, astăzi, meteorologii de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat au vești bune pentru zilele de weekend. Cerul va fi doar parțial acoperit de nori, precipitații nu se prevăd, iar maximele vor ajunge chiar la +19 grade.

La noapte, valorile termice ale aerului vor fi de minim 0…- 2 grade, iar mâine ziua de va încălzi până la +15, +16 și +17 grade Celsius.

Duminică noaptea temperaturile aerului vor coborî până la +1… +3 grade, iar duminică ziua, la amiază, se va încălzi până la +17, +18 și +19 grade Celsius.

Temperaturile generoase se vor menține și în prima parte a săptămânii viitoare, dar sunt posibile și ploi slabe.

Urmăriți constant prognoza meteo, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram