/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Circa trei mii de angajați ai Căii Ferate se vor bucura de salariu majorat. De unde se vor lua bani

missing
02 aprilie 2019, ora 12:50

Calea Ferată a Moldovei (CFM) va majora salariile pentru aproximativ trei mii de angajați. Feroviarii care vor beneficia de majorări sunt angajații care au cel mai mic salariu, printre care se numără muncitorii antrenați în mișcarea trenurilor, repararea materialului rulant și trenuri de intervenție.

Potrivit CFM din cu luna mai curent fondul salarial al CFM va fi majorat cu peste patru milioane de lei. Încasările întreprinderii au fost majorate în urma sporirii numărului de vagoane, precum și reparația acestora, efectuată în ultimii doi ani. Banii din aceste încasări vor fi redirecționați pentru majorarea salariilor unor categorii de salariați.

În prezent, fondul salarial al CFM constituie circa 40 de milioane de lei. Salariul mediu pe întreprindere ajunge la 4800 de lei. La CFM activează aproximativ 7.600 de angajați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram