/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Igor Dodon, la masă cu Greceanîi și Plahotniuc: Cei care săptămâna trecută nu au vrut să se salute, astăzi nici nu au venit

missing
02 aprilie 2019, ora 12:08

PDM și PSRM au venit la Reședința de Stat pentru a discuta cu președintele țării Igor Dodon. Șeful statului a spus că se bucură că măcar două partide au venit la discuții, menționând că: „Cei care săptămâna trecută nu au vrut să se salute, astăzi nici nu au venit”, făcând referire la deputații din blocul ACUM. 

„Ține de decizia lor, fiecare-și face agenda sa și nu au decât să le explice cetățenilor, mai târziu”, a spus Igor Dodon.

De asemenea, președintele a spus că acestea vor fi ultimele discuții pe marginea posibilității creării unei majorități parlamentare și a precizat că scopul principal al acestei discuții a fost să așeze fracțiunile la o masă comună de negocieri.

Deputații din Blocul ACUM au anunțat ieri că nu vor veni la discuțiile de la Reședința de Stat. În schimb, aceștia au invitat la discuții la Parlament, deputații care „nu se supun regimului oligarhic”. Întrevederea a fost planificată pentru azi, la ora 10, însă doar cei din Partidul ȘOR au venit. Totuși, deputații de la ACUM nu a discutat cu ei și au părăsit sala.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram