/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/LIVE VIDEO/ Liderii PDM susțin declarații de presă după consultările cu PSRM

missing
02 aprilie 2019, ora 13:08

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, susține că scopul consultărilor a fost de a se auzi. Iar cel puțin în ceea ce privește unele momente sociale, a găsit elemente comune cu PSRM, deși în ceea ce privește dimensiunea politică sunt careva divergențe. Potrivit lui, cetățenii
așteaptă de la guvernare „ca toți să ne onorăm ceea ce am spus în campanie”.

„Am avut un schimb de opinii cu reprezentanții PSRM, referitor la viziunea fiecărei formațiuni pentru viitoarea guvernare. Am constatat unele puncte comune, mai ales ȋn ceea ce privește proiectele sociale și unele divergențe, ȋn special pe dimensiunea politică. După această ȋntâlnire, vom analiza ȋn ce mod putem continua discuțiile și dacă, în fond, e posibil un dialog constructiv ȋntre cele două formațiuni”, a declarat Plahotniuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram