/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, ajutor din SUA și sprijin din UE! Moscova anunță un acord cu Kievul

O studentă din Republica Moldova a murit ieri, la Galați. Poliția a deschis dosar pentru omor

missing
02 aprilie 2019, ora 16:11

O tânără de 20 de ani, din Republica Moldova, care era studentă în România, a murit ieri, într-un spital din orașul Galați, transmite Mediafax.ro.

Potrivit sursei citate, tânăra a fost adusă la spital dintr-un club, după ce ar fi consumat mult alcool și o altă substanță necunoscută.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi aşteaptă rezultatul examenului toxicologic pentru a şti care este natura substanţei care i-a provocat moartea studentei, scrie sursa citată.

„Este vorba despre o studentă de 20 din Republica Moldova care a murit la spital. În documente scrie intoxicaţie acută cu etanol şi cu o substanţă necunoscută. Poliţiştii fac cercetări şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Încadrarea poate fi schimbată în funcţie de rezultatele anchete”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, pentru Mediafax.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram