O tânără de 20 de ani, din Republica Moldova, care era studentă în România, a murit ieri, într-un spital din orașul Galați, transmite Mediafax.ro.

Potrivit sursei citate, tânăra a fost adusă la spital dintr-un club, după ce ar fi consumat mult alcool și o altă substanță necunoscută.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi aşteaptă rezultatul examenului toxicologic pentru a şti care este natura substanţei care i-a provocat moartea studentei, scrie sursa citată.

„Este vorba despre o studentă de 20 din Republica Moldova care a murit la spital. În documente scrie intoxicaţie acută cu etanol şi cu o substanţă necunoscută. Poliţiştii fac cercetări şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Încadrarea poate fi schimbată în funcţie de rezultatele anchete”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, pentru Mediafax.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!