/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Șapte persoane, sancționate de polițiști după ce au fumat pe teritoriul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”

03 aprilie 2019, ora 16:01

Nu au respectat regula Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” și au fost sancționați. Șapte persoane au fost prinse de către polițiștii de sector fumând pe teritoriul instituției. Astfel, acestora li s-au întocmit procese contravenționale.

Angajații serviciului securitate a Spitalului „Timofei Moșneaga”, împreună cu poliția de sector, au efectuat un control pe teritoriului instituției. Ulterior, s-a stabilit că aceștia au încălcat Legea nr.278 din 14.12.2007 ”Privind controlul tutunului”.

La internarea în spital, pacientului îi sunt aduse la cunoștință toate regulile instituției, iar, ulterior, pacientul semnează un document precum că este informat asupra faptului că fumatul e interzis în incinta și pe teritoriul spitalului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram