/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO. VIDEO/ Troleibuzul promis de Primărie, cu prize USB și sistem de condiționare a aerului, va fi prezentat astăzi la o expoziție

missing
03 aprilie 2019, ora 10:03

Un troleibuz de ultima generație, promis de Primărie, va fi prezentat astăzi în premieră la expoziția „Moldenergy”, care se va desfășura la „Moldexpo”. Autovehiculul cu propulsie autonomă este dotat cu baterii reîncărcabile, dispune de camere de supraveghere în interior, prize USB și sistem de condiționare a aerului.

Potrivit autorităților municipale, troleibuzul va fi prezentat publicului în cadrul expoziției de profil, unde va fi abordat conceptul de energie inteligentă (Smart Energy) și eficientizarea energetică.

Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău” va participa, în premieră, la expoziția „Moldenergy”, care se va desfășura în perioada 3-6 aprilie 2019, la CIE „Moldexpo”.

Imaginile de la expoziție le puteți vedea mai jos.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram