/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Un activist civic, aspirant la funcția de primar general, a sădit „cactusul pentru Codreanu” în fața Primăriei Chișinău

04 aprilie 2019, ora 19:14

Eu sunt gata personal să sădesc un cactus în fața Preturii care va primi cele mai multe plângeri din partea locuitorilor cu zone insalubre: saci cu deșeuri, crengi, cabluri pe jos, unde nu s-a reușit să se facă curat și să se strângă gunoiul să mă informați”, Ruslan Codreanu, primar interimar al Capitalei.

Asta spunea, mai mult în glumă, primarul general interimar la ședința primăriei de luni. Nu au trecut multe zile, și primul cactus a fost plantat chiar în fața sediului în care lucrează Codreanu.

Dimineața, însă, cactusul și pancarta dispăruseră deja. Pe pământul în care a fost sădit a rămas doar groapa. Cel care l-a plantat este activistul Mihail Bagas, tot el aspirant la funcția de primar general.

Fiecare conducător trage răspundere pentru echipa lui. Nu poți să dai vina pe echipă atunci când tu ești conducătorul echipei, managerul și tu i-ai numit în funcție”, Mihail Bagas, activist civic.

L-am contactat pe Ruslan Codreanu pentru un comentariu, dar acesta nu a răspuns la telefon. Purtătorul de cuvânt al Primăriei ne-a spus că este la curent cu acțiunea nocturnă. Acesta a precizat că Ruslan Codreanu s-a exprimat metaforic la ședința primăriei în privința cactusului, fiind nesatisfăcut de lucrările de salubrizare ale preturilor de sector.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram