/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ O mașină a unei școli auto, implicată într-un accident pe o stradă din Capitală

missing
04 aprilie 2019, ora 11:20

O mașină a unei școli auto a fost implicată într-un accident în această dimineață. Impactul a avut loc la intersecția străzilor Bucuești cu Mihai Eminescu, în jurul orei 09:35. 

O cameră de bord a surprins momentul impactului. Astfel, din imaginile video se vede că mașina de la școala auto a trecut la roșu.

Potrivit ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati „La volanul mașinii școlii auto era o elevă de 25 de ani. În automobil era și instructorul de 34 de ani. În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit.

Astfel, toate circumstanțele urmează a fi stabilite. Iar dacă vinovat de producerea accidentului s-ar face șoferul mașinii auto, tras la răspundere va fi instructorul, care riscă o amendă de 1 500 lei i șase puncte de penalizare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram