/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

22 de luptători moldoveni vor evolua la Europenele de seniori care vor avea loc la București

missing
07 aprilie 2019, ora 11:38

La Campionatul European de lupte printre seniori care va avea loc în perioada 8-14 aprilie la București vor participa 22 de luptători moldoveni.

În capitala României merg șapte luptători de stil greco-roman, printre care vicecampionul mondial în exercițiu, Victor Ciobanu și campionul mondial U-23, Daniel Cataraga.

La concursul feminin vor lupta cinci sportive, printre care Anastasia Nichita, care va debuta la nivel de senioare.

L stilul liber vor concura 10 luptători. Va intra în concurs și Nicolae Ceban, participant la trei ediții ale Jocurilor Olimpice. Din cauza accidentărilor acasă au rămas Alexandru Chirtoacă şi Evgheni Nedealco.

Europenele de la București va fi un turneu de calificare pentru Jocurile Europene, care vor avea loc în perioada 21-30 iunie la Minsk.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram