Deputatul PSRM, Grigore Novac, spune cu referire la invitația lansată de blocul ACUM că nu știe dacă este una reală, fracțiunea neprimind o invitație oficială, iar postarea de pe facebook este cel puțin neserioasă. Totuși, Novac spune că în cazul în care invitația ar fi reală, atunci organul de conducere a partidului ar urma să se întrunească, să discute, să ia o decizie și ulterior să vină cu o reacție.

„Noi de unde să știm că aceasta este pagina lor de facebook și dacă în general este administrată de ei, și cine în general este responsabil de publicarea acestui materiale. Noi deja facem tot prin facebook .. Nu știu cel puțin pentru mine este lipsă de responsabilitate în cazul dat, dacă asta este chiar o invitație reală, adevărată .. Noi când am dorit să facem o invitație am făcut-o prin intermediul unui briefing, am făcut-o oficial, unde au ieșit persoane împuternicite, lucru pe care nu l-am văzut”, a declarat Novac.

Acesta a mai precizat că PSRM are mari dubii privind invitația dată. „Nu am primit nicio scrisoare oficială. Dacă noi putem lua în serios invitația dată, pe Facebook dacă scrii ACUM îi iese 30 de pagini, pe care să-i crezi? Mai în seară va scrie cineva că s-au răzgândit”, a opinat deputatul.

Precizăm că, blocul ACUM a anunțat că invită fracțiunea parlamentară a PSRM la discuții publice în vederea îmbunătățirii pachetului de legi antioligarhic, precum și discutarea altor potențiale inițiative în vederea dezoligarhizării țării. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a blocului.

ULTIMA ORĂ! Blocul ACUM invită la discuții publice fracțiunea PSRM

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!