/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

„Nu am primit nicio scrisoare oficială”. Ce spun reprezentanții PSRM despre invitația lansată de blocul ACUM pe Facebook

missing
08 aprilie 2019, ora 11:42

„Noi de unde să știm că aceasta este pagina lor de facebook și dacă în general este administrată de ei, și cine în general este responsabil de publicarea acestui materiale. Noi deja facem tot prin facebook .. Nu știu cel puțin pentru mine este lipsă de responsabilitate în cazul dat, dacă asta este chiar o invitație reală, adevărată .. Noi când am dorit să facem o invitație am făcut-o prin intermediul unui briefing, am făcut-o oficial, unde au ieșit persoane împuternicite, lucru pe care nu l-am văzut”, a declarat Novac.

Acesta a mai precizat că PSRM are mari dubii privind invitația dată. „Nu am primit nicio scrisoare oficială. Dacă noi putem lua în serios invitația dată, pe Facebook dacă scrii ACUM îi iese 30 de pagini, pe care să-i crezi? Mai în seară va scrie cineva că s-au răzgândit”, a opinat deputatul.

Precizăm că, blocul ACUM a anunțat că invită fracțiunea parlamentară a PSRM la discuții publice în vederea îmbunătățirii pachetului de legi antioligarhic, precum și discutarea altor potențiale inițiative în vederea dezoligarhizării țării. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a blocului.

ULTIMA ORĂ! Blocul ACUM invită la discuții publice fracțiunea PSRM

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram