/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Primarul orașului Hîncești și-a dat demisia. Acesta anunță că-și va continua activitatea în Parlament

08 aprilie 2019, ora 08:41

„Stimați Hânceșteni! Astăzi mi-am dat demisia din funcția de Primar al municipiului Hîncești. Vă mulțumesc din suflet tuturor care a-ți fost alături de mine și în deosebi mulțumesc familiei pentru răbdarea care au avut-o și susținerea acordată! Nu în ultimul rând doresc să mulțumesc mult colegilor Primăriei Hîncești de munca depusă zi de zi, care au adus la realizări și rezultate frumoase. Mult succes noului Primar interimar și colegilor în continuarea realizării proiectelor pentru orașul nostru drag HÎNCESTI”, a scris Botnari pe pagina sa de facebook.

În același timp, pe o altă pagină acesta anunță că în calitate de deputat va depune „străduințele necesare pentru a duce la îndeplinire misiunea încredinţată și doar împreună cu dvs., Republica Moldova are un viitor mai luminos, prosper, liber și democratic”, a scris Botnari.

În Hâncești, două străzi poartă numele tatălui și soacrei primarului democrat, Alexandru Botnari. Una se numește Chiril Botnari, iar cealaltă – Nadejda Odobescu. Edilul spune că cei doi au avut merite deosebite pentru oraș, deținând funcția de arhitect și director de școală, și că decizia a fost luată de consilierii locali. Între timp, majoritatea orășenilor habar nu au despre existența străzilor, dar și despre rolul rudelor primarului în dezvoltarea orașului Hâncești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram