/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

10 oameni au murit în accidentele rutiere, produse în Chișinău în ultimele trei luni. Sectorul cu cele mai multe accidente

missing
08 aprilie 2019, ora 09:20

În ultimele trei luni, zece oameni și-au pierdut viața în accidentele rutiere, care s-au produs pe teritoriul municipiului Chișinău. În total, în capitală, în această perioadă s-au produs 240 de accidente rutiere grave, cele mai multe dintre acestea, în sectorul Botanica – 60 de accidente. Datele au fost prezentate la ședința săptămânală de la Primăria Chișinău, de șeful adjunct al direcției de poliție din Chișinău, Silviu Mușuc. 

Potrivit reprezentantului poliției capitalei, săptămâna  trecută, în Chișinău s-au produs 28 de accidente rutiere grave, în urma cărora 35 de persoane s-au ales cu traume. În patru dintre cazuri s-a stabilit că șoferii erau în stare de ebrietate, iar alți patru, au depășit limita de viteză.

De asemenea, în ultimele șapte zile, 13 pietoni au fost loviți în trafic; jumătate dintre aceștia traversau regulamentar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram