/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

A încercat să treacă neregulamentar strada, însă a fost lovită de o mașină. În urma accidentului o femeie a fost transportată la spital

missing
09 aprilie 2019, ora 16:17

O femeie de 68 de ani, din Chișinău, a ajuns la spital după ce a fost lovită de un automobil de model Toyota, la intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare. Accidentul s-a produs ieri la ora 21:40, din motiv că femeia traversa neregulamentar strada, în afara trecerii pentru pietoni. 

„La volanul automobilului se afla un șofer în vârstă de 24 de ani, din Chișinău.  În urma producerii accidentului, femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru a primi îngrijiri medicale”, a declarat pentru TV8, ofițerul de presă, Natalia Stati.

Pe cazul dat poliția a pornit un dosar penal în stabilirea tuturor circumstanțelor. În dependență de expertiza medico-legală va fi luată o hotărâre conform legislației. Dacă leziunile vor fi ușoare șoferul se va alege cu o amendă în mărime de șase puncte de penalizare și 1500 de lei. Iar dacă leziunile vor fi medii sau grave va fi pornită o cauză penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram