/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Încă o funcționară de la Primăria Chișinău riscă să fie dată afară! Ce l-a înfuriat pe Ruslan Codreanu

missing
09 aprilie 2019, ora 20:56

Șefa Direcției educație tineret și sport din sectorul Ciocana al capitalei, Veronica Puiu, ar putea fi demisă din funcție. Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a scris pe rețelele de socializare că Direcția va avea un șef nou în câteva zile. 

Motivul din care funcționara riscă să-și piardă funcția ar fi faptul că acesta ar fi admis ca Direcția să cumpere pentru școlile și grădinițele din sectorul Ciocana fructe de import de două ori mai scumpe decât cele autohtone.

Despre acest lucru au sesizat reprezentanții Asociației Obștești Părinți Solidari. 

„Bugetul pentru alimentația copiilor a fost mărit și personal am lobat acest lucru inclusiv la Guvern, nu pentru ca șefuleții să cumpere produse olandeze. Tot repet despre transparență, despre importanța educației, despre comunicare, despre deschiderea Primăriei, despre colaborare cu societatea civilă, despre faptul că noi suntem aici în serviciul cetățenilor. Doar că aparent unii angajați nu înțeleg limba română, deși în fișa de post li se cere acest lucru”, a scris Codreanu pe pagina sa de Facebook.

Primarul interimar a spus că ar putea urma și alte demisii: „Îmi doresc să avem o ”listă neagră” a angajaților, care fiind dați afară dintr-o funcție să nu migreze repejor pe alt scăunel fără niciun stres sau mustrare de conștiință. Sistemul Primăriei suferă de o invazie de ploșnițe. Încerci să lupți și să scapi de ele, vrei să le alungi din casă, trimițându-le în habitatul lor natural, unde să nu deranjeze pe nimeni”, a mai comentat edilul interimar.

Veronica Puiu nu a comentat deocamdată acuzațiile ce i se aduc. Vom reveni mâine cu detalii.

Recent, primarul interimar Ruslan Codreanu i-a cerut demisia și șefului Direcției arhitectură a Primăriei Chișinău, Sergiu Borozan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram