/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

RĂSPUNSUL PSRM pentru Blocul ACUM. Vor merge ori nu azi la întâlnirea de la Parlament

missing
09 aprilie 2019, ora 10:48

Socialiștii nu vor merge azi la întâlnirea cu deputații din Blocul ACUM; cel puțin asta reiese din declarația conducerii formațiunii care spune că deputații PSRM le propun celor de la ACUM să examineze inițiativele pe care le-au anunțat astăzi, în cadrul unui briefing de presă și ulterior vor decide, dacă vor discuta ori nu.

„Noi le propunem să examineze propunerile noastre la rece. Mâine, la prima oră, suntem gata să vă informăm despre decizia pe care urmează să o luăm ulterior”, a spus președinta PSRM Zinaida Greceanîi.

Socialiștii au prezentat astăzi propriile inițiative legislative, pe care urmează să le abordeze în cadrul negocierile cu viitorii parteneri din Parlament. Printre propuneri a fost și înaintarea candidaturii Zinaidei Greceanîi la funcția de președinte al Legislativului.

Deputații din Blocul ACUM îi așteaptă pe parlamentarii din fracțiunea PSRM astăzi, la ora 11, la Parlament, pentru a discuta pachetul de legi numit de ei „de deoligarhizare a țării”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram