/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/UPDATE. FOTO/ După patru zile de căutare, polițiștii l-au găsit pe tânărul de 17 ani din Orhei. Unde a fost surprins minorul

missing
09 aprilie 2019, ora 14:36

UPDATE: 14:31 Adolescentul de 17 ani, dat în căutare pentru săvârșirea a 70 de infracțiuni, a fost găsit astăzi, 9 aprilie, în apropierea satului Pompa, raionul Fălești. Tânărul a fost reținut de polițiști, ca urmare a comiterii altor două infracțiuni noaptea trecută în satul Suvorovca, raionul Fălești. 

Potrivit forțelor de ordine, minorul ar fi acționat cu doi complici, care la fel au abandonat Centrul de plasament din Orhei.  Asupra lor, oamenii legii au depistat mai multe bunuri, printre care și o armă. La moment polițiștii stabilesc toate circumstanțele.

Foto: facebook/ Poliția Republicii Moldova

UPDATE: 10:04 Un tânăr de 17 ani, din satul Neculăieuca, raionul Orhei, este căutat de poliție, din data de 5 aprilie curent, pentru că ar fi furat un mijloc de transport și pentru că ar fi comis peste 70 de fapte ilegale.

Minorul este anunțat în căutare de către Inspectoratul de poliție Orhei. În perioada 2017-2019 minorul ar fi comis mai multe infracțiuni care până la moment nu au fost definite justiției. Printre acestea se numără: o tentativă de răpire a mijlocului de transport, furtul mijlocului de transport, furt și tentativă de furt din gospodării, biserici și magazine. Dacă v-a fi găsit vinovat, tânărul riscă închisoare de la doi până la cinci ani, informează oamenii legii.

Potrivit poliției minorul se afla sub curatela unui Centru de plasament din raionul Orhei, unde a fost plasat după ce a rămas fără supraveghere părintească, pe care ulterior, l-a abandonat de mai multe ori, manifestând un comportament delicvent.

Semnalmentele după care poate fi identificat tânărul: înălțimea 165 cm, corpolență medie, ochi căprui, față ovală, sprâncene accentuate, păr vopsit, de culoare blond-roșcat. Are o cicatrice verticală deasupra sprâncenei de la ochiul stâng.

Persoanele care au recunoscut minorul din imagini sau au cunosc locul aflării acestuia sunt rugate să informeze neîntârziat poliția la numerele de telefon: 060668005, 078325001 sau 112. Oamenii legii garantează confidențialitatea surselor de informare.

Foto: facebook/ Poliția Republicii Moldova

 

Foto: facebook/ Poliția Republicii Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram