/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Verificări la unitățile de comerț. Ce încălcări au depistat angajații Inspectoratului de Poliție Orhei

missing
10 aprilie 2019, ora 20:14

Patru agenți economici au fost verificați de către inspectorii STSA Orhei împreună cu Inspectoratul de Poliție Orhei. În urma controalelor la unitățile de comerț, s-a verificat respectarea legislației în vigoare cu privire la circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice. Astfel, au fost constatate încălcări. Ulterior, fiind întocmite procese verbale de constatare, cu aplicarea sancțiunilor, conform codului contravențional. 

De asemenea, a fost retras din comerț un lot de băuturi alcoolice tari, contrafăcut, fără marcare cu timbru de acciz.

În scopul respectării legislației în vigoare privind comercializarea produselor alimentare si alcoolice, dar și a materialului semincier, preparatelor de uz fitosanitar și fertilizanți, inspectorii STSA Orhei și IP Orhei vor organiza și în continuare controale comune.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram