/VIDEO/ Îl dă afară din transportul public apoi îl lovește cu piciorul. Un taxator de troleibuz, surprins cum bruschează un pasager

missing
10 aprilie 2019, ora 12:11

*Atenție! Înregistrarea video conține limbaj licențios.

Îl dă afară din transportul public, îl lovește apoi îl și înjură. Un taxator de troleibuz a fost surprins cum bruschează un pasager. Incidentul a avut loc ieri, 9 aprilie, în jurul orei 18:00 în troleibuzul cu nr.9.

Din imaginile video publicate de către un internaut pe o rețea socială, se vede cum taxatorul îl împinge pe pasager, iar acesta cade la pământ. Nu a fost deajuns asta, că acesta îl lovește și înjură. În cele din urmă, bărbatul se ridică și pleacă.

Potrivit directorului RTEC, Dorin Ciornîi, taxatorul activează de doi ani la Regia Transport Electric și are aproximativ 50 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram