/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ În premieră, în Moldova se va desfășura Campionatul European de Motocross. Când va avea loc competiția

missing
11 aprilie 2019, ora 17:08

În premieră, în Republica Moldova va avea loc Campionatul European de Motocross printre juniori, la categoria motociclete cu motorul de 65-85 cm cubi. În acest sens, traseul cursei a fost complet reînnoit. Competițiile se vor petrece în perioada 13 și 14 aprilie, în sectorul Schinoasa din Capitală. 

În cadrul acestor competiții, se va desfășura și etapa întâi a Campionatului Moldovei la aceeași categorie de motociclete, etapa întâi a Campionatului Țărilor Balcanice și Campionatul deschis la motocross, în memoria lui Iurii Gagarin.

La Campionat vor participa reprezentanți din Republica Moldova, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cipru, Croația, Grecia, Israel, Macedonia, Muntenegru, România, Ucraina și Ungaria. Evenimentul organizat de Federația de Motociclism din Republica Moldova se va desfășura sub egida Președintelui Republicii Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram