Elena Karafizi, supranumită și „Adele de Moldova”, e o tânără interpretă, din Moldova care mai nou este și membră a formației austriece Parov Stelar. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a trupei, în contextul în care Cleo Panther a renunțat la colaborare cu trupa.

„Suntem extrem de mândri și fericiți să o întâmpinăm pe Elena Carafizi ca noua noastră cântăreață în formația Parov Stelar Band. Elena vine de la Chișinău / Moldova, aduce un fond muzical versatil și are o chimie foarte specială cu noi toți, ceea ce va face spectacole live în 2019 și mai mult!”, se spune în anunțul trupei.

Și Elena a anunțat despre noua etapă din cariera sa. „Ei bine, lucrurile au înnebunit în ultima vreme și nu există altă modalitate de a anunța aceasta, dar după cum puteți vedea în imaginea de mai jos, începând de astăzi fac parte din formația Parov Stelar”, a scris Elena Carafizi.

Parov Stelar este numele de scenă al muzicianului austriac Marcus Füreder. Stilul său muzical se bazează pe o combinație de jazz, house, electro și pop.