/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Sandu nu vede o problemă că nu i-a strâns mâna lui Dodon la întâlnirea de la Reședința de Stat: „M-am salutat cu bună ziua...”

12 aprilie 2019, ora 11:17

Președinta fracțiunii PAS Blocul ACUM din Parlament, Maia Sandu, spune că nu i-a strâns mâna președintelui țării Igor Dodon atunci când a mers, împreună cu colegii ei din Blocul ACUM la Reședința de Stat, pentru că nu a simțit că vrea să facă acest lucru. 

„Eu nu înțeleg discuțiile la subiectul acesta. În loc să se discute pe conținut, se discută chichițe de acestea. Eu m-am salutat cu bună ziua și cred că e o fățărnicie să-i strângi mâna omului, atunci când nu vrei să i-o strângi, este suficient să te saluți așa cum te saluți cu majoritatea oamenilor și fără să faci ceva ce nu trebuie să faci. Eu m-am salutat așa cum am simțit și nu cred că merită atâta discuție acest subiect și nu o să intru în detalii de ce am simțit că nu vreau să-i strâng mâna”, a spus Maia Sandu aseară, în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

Pe 26 martie 2019, șeful statului Igor Dodon i-a invitat pe liderii PSRM, PDM și ACUM la discuții separate, la Reședința de Stat, pentru a vorbi despre posibilitatea creării unei majorități parlamentare. Când a intrat în sala unde urmau să aibă loc discuțiile, președintele Igor Dodon a întins mâna în formă de salut deputaților din Blocul ACUM, însă Maia Sandu, Andrei Năstase și Iurie Reniță au refuzat să dea mâna cu șeful statului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram