/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Atac masiv și risc de o nouă ofensivă rusă! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Directoarea grădiniței nr. 177, unde au fost agresați mai mulți copii, a fost demisă. Ruslan Codreanu: „Vom sesiza și Procuratura”

missing
14 aprilie 2019, ora 08:54

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a anunțat că a semnat ordinul de demitere a directoarei grădiniței nr. 177 din sectorul Ciocana. Motivul este raportul Centrului psiho-socio-pedagogic care a arătat că la această instituție au avut loc mai multe cazuri de agresare a copiilor.

„Am citit cu tristețe raportul Centrului psiho-socio-pedagogic cu privire la cazul de violență de la grădinița nr. 177 asupra copiilor ai căror părinți nu au achitat taxele informale. La solicitarea mea, directoarea a fost demisă”, a spus Ruslan Codreanu.

Potrivit lui, raportul arată că unii copii au fost îmbrânciți, pișcați și loviți la fund de către educatori. „Copiii au descris și o modalitate frecventă de pedeapsă punerea în ungher cu mâinile în sus, izolarea în dormitor fără supravegherea unui adult, impunerea de a ședea la masa copiilor răi, numit etichetat de către educator”, a mai spus primarul interimar.

Ruslan Codreanu spune că va sesiza și Procuratura pe marginea acestui caz.

Am citit cu tristețe raportul Centrului psiho-socio-pedagogic cu privire la cazul de violență de la grădinița nr. 177 asupra copiilor ai căror părinți nu au achitat taxele informale. La solicitarea mea, directoarea a fost demisă. Totodată, vom sesiza și Procuratura pe acest caz. Eu sunt alături de toți directorii și educatorii care lucrează cu dragoste și cu dedicație pentru copii.

Gepostet von Ruslan Codreanu am Samstag, 13. April 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram