Imnul Republicii Moldova „Limba noastră” a fost interpretat și înregistrat de Corul Filarmonicii din orașul Tokyo. Interpretarea va fi inclusă într-un CD al Corului pe care îl va lansa în anul 2020.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Japonia, acțiunea are loc în cadrul unui proiect de schimb cultural. Secretarul Daniel Vodă a realizat o prezentare a Imnului membrilor Corului Filarmonicii și a oferit consultanță pentru pronunția corectă a textului.

Ambasada anunță că CD-ul cu înregistrarea Imnului urmează să fie lansat în primăvara anului 2020 pentru utilizare inclusiv la Jocurile Olimpice și Paralimpice din vara aceluiași an.

Corul Filarmonicii din orașul Tokio a intonat Imnul de Stat al Republicii Moldova “Limba noastră”.În cadrul unui proiect de schimb cultural, secretarul II Daniel Vodă a realizat o prezentare a Imnului de Stat “Limba noastră” în adresa membrilor Corului Filarmonicii din Tokio și a oferit consultanță pentru pronunția corectă a textului.Ambasada transmite aprecierile cordiale echipei Corului pentru o prestație excelentă și anunță că CD-ul cu înregistrarea acestuia urmează a fi lansat în primăvara anului 2020 pentru utilizare inclusiv la Jocurile Olimpice și Paralimpice din vara aceluiași an. #MoldovainJapan

Gepostet von Ambasada Republicii Moldova în Japonia 在日モルドバ共和国大使館 am Samstag, 13. April 2019