/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Au accidentat o mașină, iar pe alta au abandonat-o. Doi adolescenți, cercetați pentru răpire de automobile

missing
15 aprilie 2019, ora 15:44

Potrivit poliției, automobilele au fost sustrase din două gospodării din satul Hîrtopul Mic, r-nul Criuleni, acestea având cheile în dispozitivul de pornire. În primul caz, automobilul a fost depistat abandonat la o distanță de aproximativ 700 m de gospodărie. Cel de-al automobil a fost depistat în extravilanul localității, fiind accidentat.

Minorii și-au recunoscut vinovăția, iar la moment ambii sunt cercetați în stare de libertate.

Oamenii legii mai cercetează un alt tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în localitatea Cruglic, r-nul Criuleni a fost identificat, iar ulterior a fost reţinut la fel pentru comiterea infracţiunii de răpire a mijlocului de transport de model „VAZ 21061”. Şi în acest caz, automobilul a fost depistat abandonat în apropierea raionului Criuleni.

Potrivit informaţiilor, bănuitul a fost subiectul mai multor infracțiuni, printre care și răpiri a unităților de transport.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport fără scop de însușire. Dacă vinovăția acestuia va fi demonstrată în instanța de judecată, acesta riscă pedeapsă cu închisoare, pe un termen de la 3 la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram