/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Blocul ACUM se întrunește în ședință și va anunța decizia vizavi de anunțul PSRM

missing
15 aprilie 2019, ora 12:52

Deputatul Radu Marian a declarat că în urma ședinței, blocul ACUM va veni cu o poziție la anunțul PSRM. Totodată, acesta a precizat că locul și ora evenimentului urmează să fie anunțate ulterior.

După ședința Consiliului Republican al PSRM, formațiunea a anunțat că decizia partidului rămâne neschimbată: ori coaliție cu Blocul ACUM, ori alegeri anticipate. Mai exact, PSRM a anunțat că este disponibilă să creeze o „majoritate parlamentară, cu guvern funcțional, și nu unul minoritar, cu Blocul Politic ACUM. Dacă nu, atunci anticipate”. Totodată, socialiștii au declarat că o coaliție cu PDM nu a fost examinată.

Șeful statului și liderul informal al PSRM a declarat că socialiștii vor patru poziții în viitorul Guvern: Ministerul Apărării, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Afacerilor Interne și funcția de vicepremier pentru reintegrarea țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram