/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Cum (nu) explică Consiliul Superior al Procurorilor necesitatea cumpărării mașinilor de aproape un milion de lei și a covoarelor de 250 de mii de lei

missing
15 aprilie 2019, ora 11:16

Totodată, CSP afirmă că „aceste proceduri de achiziții vor fi demarate în raport cu necesitățile existente, la evaluarea cărora se ia în calcul faptul că instituția se află la etapa inițială de activitate ca entitate separată și, respectiv, există domenii care nu au fost acoperite din punct de vedere al infrastructurii”.

Citiți și /DOC. VIDEO/ Consiliul Superior al Procurorilor va cheltui în acest an 2,2 milioane de lei. Din ei, 750 de mii vor fi investiți în mașini

Deși reporterul TV8 a solicitat răspunsuri la întrebări exacte privind procurarea mașinilor, a covoarelor și pentru ce sunt alocați 89 de mii de lei. În răspunsul CSP, nu se regăsesc răspunsuri la aceste întrebări, ci doar o referință la banii planificați pentru achitarea serviciilor de locațiune, unde se spune c aceștia urmează a fi folosiți pentru achitarea serviciilor comunale (agent termic, electric) folosite de către instituție, care se calculează conform formulelor contabile de specialitate, dat fiind faptul că sediul Consiliului Superior al Procurorilor este amplasat în clădirea Procuraturii Generale.

Mai jos vă invităm să vedeți întrebările adresate de reporterul TV8 și răspunsul primit de la Consiliul Superior al Procuraturii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram