Strada Tăbăcăria Veche din Capitală a fost blocată minute bune din cauza unui copac doborât la pământ din cauza vântului. Acesta a căzut de-a lungul carosabilului și în cădere a atins mai multe fire de electricitate, astfel zona a rămas fără lumină. La scurt timp au intervenit serviciile autospeciale, care l-au tăiat bucăți pentru a putea elibera calea mașinilor.

Precizăm că, serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis atenționarea de Cod Galben de vânt puternic pentru ziua de astăzi, pe întreg teritoriul țării. Vântul nord-estic va sufla cu o viteză de la 15 până la 18 m/s, potrivit meteorologilor.

În acest context, locuitorii țării sunt atenționați despre faptul că ar putea să fie întreruperi de curent electric și să fie doborâți arbori uscați. Se recomandă să nu vă plimbați prin apropierea copacilor sau a firelor electrice și evitarea folosirii focului deschis.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!