Bloggerul Bald and bankrup ( Chel și lefter) a publicat un al doilea video despre vizita sa în Moldova. De această dată acesta s-a pornit la Ratus, o localitate la 29 de kilometri de Chișinău. În aventura sa, bărbatul s-a plimbat cu o căruță, afirmând că el este din Marea Britanie, dar acolo nu are posibilitatea să se plimbe cu un astfel de vehicul.

El a vizitat și o biserică locală, un magazin alimentar și s-a plimbat pe străzile din Ratuș. Bloggerul cunoaște limba rusă și asta la ajutat să interacționeze cu localnicii, iar aventura sa spre Ratuș și în localitate o puteți vedea în video-ul de mai sus.

Bloggerul susține că întâlnit câțiva moldoveni faini și desigur a vizita mai multe clădiri abandonate din timpul Uniunii Sovietice. Din clipul video postat, observăm că acestuia i-a atrasa atenția clădiri nefinisate, o stație de autobus abandonată etc.

Precizăm că acesta este al doilea film despre Moldova, în primul bloggerul a vizitat Capitala țării. Ce l-a impresionat sau nu, puteți vedea mai jos: