/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Un nou video de la bloggerul din Anglia, aflat în vizită în Moldova. Aventura sa până la Ratuș, Telenești

missing
15 aprilie 2019, ora 11:51

El a vizitat și o biserică locală, un magazin alimentar și s-a plimbat pe străzile din Ratuș. Bloggerul cunoaște limba rusă și asta la ajutat să interacționeze cu localnicii, iar aventura sa spre Ratuș și în localitate o puteți vedea în video-ul de mai sus.

Bloggerul susține că întâlnit câțiva moldoveni faini și desigur a vizita mai multe clădiri abandonate din timpul Uniunii Sovietice. Din clipul video postat, observăm că acestuia i-a atrasa atenția clădiri nefinisate, o stație de autobus abandonată etc.

Precizăm că acesta este al doilea film despre Moldova, în primul bloggerul a vizitat Capitala țării. Ce l-a impresionat sau nu, puteți vedea mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram