/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Deputații PSRM au plecat la Moscova la invitația conducerii Dumei de Stat a Federației Ruse

16 aprilie 2019, ora 14:27

Aceștia urmează să aibă întrevederi bilaterale cu conducerea Dumei de Stat a Federației Ruse, precum și cu deputații celor mai mari partide din Duma de Stat din Rusia.

„Amintim că, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a semnat un acord de cooperare cu partidul politic de guvernare al Federației Ruse „Edinaia Rossia”, precum și cu partidul politic din Duma de Stat „Spravedlivaia Rossia””, se mai spune în comunicatul fracțiunii.

Precizăm că și șeful statului a fost de curând la Moscova unde a avut o întrevedere cu Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill. Ulterior, la câteva zile distanță, președintele a mers din nou la Moscova. Potrivit lui, a fost doar prin tranzit în Moscova, în timp ce se întorcea de la Minsk și nu a avut întrevederi cu conducerea Federației Ruse, care ar putea fi menționate presei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram