/VIDEO/ Năstase spune că a primit prima leafă de deputat. Cât i s-a transferat pe cardul salarial

16 aprilie 2019, ora 22:32

Andrei Năstase, președintele fracțiunii ACUM Platforma DA, spune că a primit primul salariul de deputat. Acesta susține că pe cardul salarial i s-au transferat trei mii de lei și, potrivit lui, suma este pentru câteva zile din luna martie, lucrate la Parlament. 

„M-am gândit inițial să-l donez pentru Catedrala Notre Dame, dar ar fi un PR ieftin”, a spus Năstase, în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

Întrebat de moderatoarea emisiunii Natalia Morari dacă leafa de deputat îi va ajunge pentru viață, Andrei Năstase a spus: „Nu”, dar că se gândește că unii angajați din țară au salarii și mai mici. Năstase a mai spus că el și familia sa trăiește din banii pe care i-a câștigat anterior peste hotare.

În declarația de avere a lui Andrei Năstase pentru anii 2017-2018, depusă la Comisia Electorală Centrală înainte de alegerile parlamentare, liderul Platformei DA nu a indicat venituri salariale personale, ci doar ale soției, care lucrează într-o companie germană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram