/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Percheziții la Lipcani. Trei bărbați, bănuiți că aduceau clandestin țigări din Ucraina și le vindeau în piețile din nordul țării

missing
17 aprilie 2019, ora 15:20

În rezultat, au fost depistate și ridicate o cantitate de țigări în asortiment, pe pachetul cărora este aplicat un abțibild reprezentând magazinele Duty Free, însă produsele de tutungerie erau propuse spre realizare în piețile din orașele Lipcani și Briceni. Mai mult, acestea erau transportate clandestin, fiind aduse din Ucraina. Anterior, aceleași persoane au încercat să introducă bunuri de acest gen pe teritoriul țării, însă intențiile le-au fost dejucate de către polițiștii de frontieră.

Oamenii legii spun că fiind audiați, bărbații cu vârstele cuprinse între 30 și 50 de ani, au oferit câteva detalii privind metodele și activitățile pe care le desfășurau, recunoscându-și vina.

Perchezițiile au avut loc marți, 16 aprilie, după aproape trei luni în care cetățenii au fost monitorizați. Inspectorii continuă cercetările pe cazul dat și urmează a fi examinate toate circumstanțele pentru stabilirea răspunderii contravenționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram