/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Toată săptămâna aceasta va fi frig. Când prognozează meteorologii o încălzire ușoară a vremii

missing
17 aprilie 2019, ora 14:58

Vremea răcoroasă se va menține până la finele acestei săptămâni, potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorlogic de Stat (SHS). Maximele temperaturii aerului nu vor depăși +13… +15 grade, în zilele de weekend, iar până atunci, valorile termice ale aerului vor fi de maxim +11….+13 grade.

Abia în primele zile ale săptămânii viitoare vremea se va încălzi ușor. Potrivi prognozelor SHS, marți, maximele temperaturii aerului vor crește până la +16… +18 grade, iar miercuri, până la +17….+19 grade.

Până atunci, vom mai avea parte de ploi slabe, în zilele de joi și vineri, în toată țara. Precipitații slabe sunt posibile și duminică, în partea de nord a țării.

Urmăriți constant prognoza meteo pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram