Atenție, videoul conține limbaj licențios!

UPDATE. 12:12. Incidentul a avut loc pe 16 martie, în aproprierea satului Bozieni, raionul Hâncești. Bărbatul, care ar fi fost beat, se afla la volanul unui automobil de model „VAZ”. El s-a dovedit a fi un locuitor al satului Dubovca, raionul Hîncești, în vârstă de 25 de ani.

„La solicitarea polițiștilor de a  prezenta  actul de identitate sau documentul ce atestă dreptul de proprietate asupra autovehiculului, conducătorul auto a refuzat. De asemenea, bărbatul  nu s-a supus cerințelor  legale ale polițiștilor care urmau să verifice dacă acesta a consumat sau nu alcool. În timpul reținerii, șoferul l-a mușcat pe unul din polițiști de deget, provocându-i leziuni a  ligamentului degetului.”, informează Inspectoratul Național de Patrulare. 

În replică, conducătorul auto a dat dovadă de un comportament agresiv, folosind cuvinte necenzurate în adresa angajaților poliției. Șoferul  a fost condus la Inspectoratul de Poliţie Hâncești pentru a fi supus testului alcoolscopic, acesta refuzând în mod repetat. 

Conducătorul auto a fost reținut pentru 72 de ore. În privința acestuia a fost inițiată o cauză penală. Bărbatul riscă amendă de până la  67 500  lei,  muncă neremunerată în folosul comunității de până la 180 de ore sau  închisoare de până la doi ani.

UPDATE. 10:24. Un bărbat a mușcat de deget pe un angajat al Inspectoratului Național de Patrulare. Incidentul a fost filmat de martori și postat pe rețelele de socializare. În scurt timp videoul a acumulat mii de vizualizări și a devenit viral pe internet.

Din imaginile video, se vede cum bărbatul îl mușcă de degetul mâinii stângi, pe unul din cei doi ofițeri de patrulare care l-au stopat. Oamenii legii încercau să-l convingă să dea drumul la deget, însă bărbatul nu se conforma cerințelor impuse de ofițeri.