/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ UPDATE. Bărbatul care și-a înfipt dinții în degetul unui polițist este din Hâncești. În momentul reținerii acesta ar fi fost beat

17 aprilie 2019, ora 12:13

Atenție, videoul conține limbaj licențios!

UPDATE. 12:12. Incidentul a avut loc pe 16 martie, în aproprierea satului Bozieni, raionul Hâncești. Bărbatul, care ar fi fost beat, se afla la volanul unui automobil de model „VAZ”. El s-a dovedit a fi un locuitor al satului Dubovca, raionul Hîncești, în vârstă de 25 de ani.

„La solicitarea polițiștilor de a  prezenta  actul de identitate sau documentul ce atestă dreptul de proprietate asupra autovehiculului, conducătorul auto a refuzat. De asemenea, bărbatul  nu s-a supus cerințelor  legale ale polițiștilor care urmau să verifice dacă acesta a consumat sau nu alcool. În timpul reținerii, șoferul l-a mușcat pe unul din polițiști de deget, provocându-i leziuni a  ligamentului degetului.”, informează Inspectoratul Național de Patrulare. 

În replică, conducătorul auto a dat dovadă de un comportament agresiv, folosind cuvinte necenzurate în adresa angajaților poliției. Șoferul  a fost condus la Inspectoratul de Poliţie Hâncești pentru a fi supus testului alcoolscopic, acesta refuzând în mod repetat. 

Conducătorul auto a fost reținut pentru 72 de ore. În privința acestuia a fost inițiată o cauză penală. Bărbatul riscă amendă de până la  67 500  lei,  muncă neremunerată în folosul comunității de până la 180 de ore sau  închisoare de până la doi ani.

UPDATE. 10:24. Un bărbat a mușcat de deget pe un angajat al Inspectoratului Național de Patrulare. Incidentul a fost filmat de martori și postat pe rețelele de socializare. În scurt timp videoul a acumulat mii de vizualizări și a devenit viral pe internet.

Din imaginile video, se vede cum bărbatul îl mușcă de degetul mâinii stângi, pe unul din cei doi ofițeri de patrulare care l-au stopat. Oamenii legii încercau să-l convingă să dea drumul la deget, însă bărbatul nu se conforma cerințelor impuse de ofițeri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram