/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Verificări la stațiile terminus a microbuzelor de rută. Ce nereguli au depistat oamenii legii

missing
17 aprilie 2019, ora 13:04

Doi administratori de firme de maxi-taxi au fost amendați cu trei mii de lei, pentru că ar fi admis în circulație vehicule ale căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice, iar două rute de maxi-taxi au rămas fără plăcuțele de înmatriculare pentru că nu ar fi fost supuse testării tehnice. Amenzile au fost aplicat în timpul verificărilor desfășurate săptămâna trecută de către oamenii legii la stațiile terminus a microbuzelor de rută cât și la Auto Gara Sud.

„Forțele de ordine au depistat mai multe nereguli la mașini, cum ar fi exploatarea vehiculelor cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcție, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, exploatarea vehiculelor reutilate fără autorizația de rigoare, precum şi amplasarea neautorizată pe vehicule a publicității, încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor, conducerea vehiculului cu permis de conducere de o categorie necorespunzătoare”, informează Poliția Capitalei.

În acest context au fost întocmite 16 procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 450 de lei la 750 de lei și cu aplicarea a trei puncte de penalizare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram