/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Dodon: „Năstase nu va fi speaker al Parlamentului și să nu viseze în zădar”

missing
19 aprilie 2019, ora 07:27

Președintele țării Igor Dodon, care se declară și lider informal al Partidului Socialiștilor (PSRM), a spus că andrei Năstase nu va fi votat de fracțiunea PSRM la funcția de președinte al Parlamentului și că acesta nici să nu-și creeze speranțe.

„S-a spus că acesta este cel mai bun pentru speaker, iar aceasta este cea mai bună pentru prim-ministru… Băieți, dar de unde v-ați luat voi așa deștepți? Oamenii poate cred altfel? Andrei Năstase nu va fi speaker al Parlamentului și nici să nu viseze în zădar”, a spus Igor aseară, la emisiunea Moldova în Direct de la Moldova 1.

Președintele a mai spus că Andrei Năstase ar putea deveni doar premier, în cazul în care se înțelege cu Maia Sandu să fie el candidat la funcția de prim-ministru și asta doar dacă ACUM vor face coaliție cu PSRM.

Totodată, Igor Dodon a mai spus în emisiune că socialiștii nu vor vota categoric un Guvern minoritar așa cum propune Blocul ACUM.

La rândul lor, cei din Blocul ACUM au spus anterior că nu vor face o coaliție cu PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram