/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Năstase îl invită pe Dodon la o dezbatere și răspunde la afirmația acestuia privind funcția de speaker

missing
19 aprilie 2019, ora 14:53

Năstase susține că toată acțiunea de deoligarizare țării a președintelui Dodon se rezumă la a nu admite un candidat ACUM în funcția de speaker.

În realitate acesta este un mijloc perfid și cinci de a bloca activitatea Parlamentului și votarea actelor normative de sub controlul lui Plahotniuc”, a declarat Năstase afirmând că el nu are nevoie de o funcție pentru el, dar pentru țară.

„Dodon atacată reprezentanții blocului ACUM așteptând reacții agresive de la noi, ca după aceasta să se victimizeze și să poată justifica în fața patronilor săi refuzul de a demonta în mod democratic regimul lui Plahotniuc. Blocul ACUM nu a vrut și nu vrea funcții ca și obiectiv în sine, liderii săi vor dreptate și bunăstare pentru oameni”, a declarat Năstase.

Astfel, Năstase l-a invitat pe Dodon la o dezbatere în timpul apropiat pentru a lămuri lucrurile și a înțelege, spune liderul PPDA de ce șeful statului nu începe la modul real procesul de deoligarhizare a țării și scoatere a instituțiilor statului din ghearele mafiei.

„Pe lângă alte lucruri importante l-aș întreba pe Dodon de ce cochetează în continuare cu PD și de ce abia așteaptă o ofertă de la Plahotnic, asta ne-a spus-o chiar el în emisiune. De ce torpilează orice încercare de a începe activitatea Parlamentului și de ce nu consultă fracțiunile în vederea înaintării unui prim-ministru. În mod neapărat îl voi întreba de ce prin intermediul independenților lui Plahotniuc, împreună cu acesta au decis să sesizeze CC, controlată mafiotic, pentru a bloca revenirea de la sistemul proporțional de vot”, a adăugat Năstase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram