/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Accesul transportului privat în cimitirele din Chișinău va fi permis doar până miercurea viitoare

missing
22 aprilie 2019, ora 09:15

Accesul transportului privat la cimitirele din Chișinău va fi disponibil doar până miercurea viitoare, 1 mai. Autoritățile municipale vor interzice ulterior accesul autovehiculelor, ca acestea să nu creeze ambuteiaje și să poată fi evacuate deșeurile până în zilele de duminică și luni, de Paștele blajinilor. 

Anunțul a fost făcut de Ludmila Boțan, directoarea întreprinderii municipale Combinatul Servicii Funerare, la ședința operativă a Primăriei capitalei de azi-dimineață.

Astfel, locuitorii capitalei care vor să facă ordine la mormintele din cimitire sunt îndemnați să reușească să o facă până pe 1 mai inclusiv.

Ca și în anii precedenți, anul acesta, de Paștele blajinilor, în capitală vor fi organizate rute suplimentare de autobuz, care vor duce spre cimitirele din oraș, iar călătoriile cu aceste vehicule vor fi gratuite. Este vorba despre rutele de autobuz nr. 27, C și D.

Detalii despre cum va circula transportul public din Chișinău în zilele de Paști și Paștele Blajinilor citiți AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram