/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Un miliardar danez şi-a pierdut trei din cei patru copii în atacurile din Sri Lanka

missing
22 aprilie 2019, ora 13:08

Trei dintre cei patru copii ai miliardarului danez Anders Holch Povlsen au murit în atacurile cu bombă din Sri Lanka, potrivit Mediafax.

Din păcate, putem confirma rapoartele”, a spus un purtător de cuvânt al Bestseller, într-un e-mail. „Dorim să respectăm intimitatea familiei şi, prin urmare, nu avem alte comentarii.” Familia se afla în vizită în Sri Lanka cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Anders Holch Povlsen deţine lanţul internaţional de îmbrăcăminte Bestseller, fiind, de asemenea, cel mai mare acţionar unic al companiei de retail online de îmbrăcăminte şi cosmetice Asos. Holch Povlsen are un portofoliu vast de proprietăţi în Scoţia, unde deţine inclusiv Castelul Aldourie, achiziţionate prin compania sa Wildland, care se descrie ca fiind un proiect de conservare peisagistică.

Numărul celor care au trecut în neființă în urma atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290, în urma unei serii de explozii ce au avut loc la biserici şi hoteluri de lux duminică, 21 aprilie. În cele din urmă, poliţia a arestat 24 de persoane, dar niciuna dintre acestea nu şi-a asumat responsabilitatea pentru atacuri.

Marea majoritate a celor ucişi sunt consideraţi cetăţeni din Sri Lanka, inclusiv mulţi creştini care au murit în timpul slujbei de Paşte. Autorităţile estimează un număr de 36 de cetăţeni străini printre persoanele decedate, cele mai multe fiind încă neidentificate.

Cetăţenii străini care au murit în urma atacurilor includ: cel puţin cinci cetăţeni britanici (dintre care doi deţinători şi de cetăţenie americană), trei cetăţeni danezi, doi ingineri din Turcia, doi cetăţeni chinezi, doi australieni, o persoană din Olanda şi o persoană din Japonia.

View this post on Instagram

3 x små ferie basser ?

A post shared by ALMA STORM HOLCH POVLSEN (@almashpovlsen) on

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram