Oxana Muha, discipola lui Dan Bălan, a câștigat cel de-al 9-lea sezon al concursului „Vocea Ucrainei”. În finala concursului care a avut loc pe 21 aprilie, Bălan și Muha au interpretat o piesă împreună, compusă de interpretul moldovean.

Bălan a cântat în premieră în ucraineană, iar după interpretarea piesei acesta a spus despre discipola sa: „Cred că de astfel de cântăreți puri și original duce lipsă show-business autohton”. Interpretarea celor doi o puteți vedea mai sus.

În total în final, Muha a interpretat trei piese. În prima parte a spectacolului, Oxana Mukha a interpretat cântecul „Я піду в далекі гори”, Vladimir Ivasiuuk.

În cea de a doua etapă împreună c antrenorul său Oxana Muha a interpretat în limba ucraineană, piesa „Treba”, compusă de Dan Bălan, în special, pentru discipola ea. Iar, în ultima etapă Muha a cântat „Де ти тепер” de Kvitki Cisyk.

Oksana Mukha a fost numită cea mai sensibilă finalistă a show-ului. Vocalista de 37 de ani este din Lvov și a spus că a venit la concurs pentru a „nu lăsa cântecele legendarului Kvyka Cisyk să moară”. În cadrul concursului Oxana a intrat în echipă lui Dan Balan. Artistul moldovean a recunoscut că, datorită discipolei sale, a văzut frumusețea culturii ucrainene.