/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ Discipola lui Dan Bălan a câștigat sezonul 9 al concursului „Vocea Ucrainei”

missing
22 aprilie 2019, ora 09:02

Bălan a cântat în premieră în ucraineană, iar după interpretarea piesei acesta a spus despre discipola sa: „Cred că de astfel de cântăreți puri și original duce lipsă show-business autohton”. Interpretarea celor doi o puteți vedea mai sus.

În total în final, Muha a interpretat trei piese. În prima parte a spectacolului, Oxana Mukha a interpretat cântecul „Я піду в далекі гори”, Vladimir Ivasiuuk.

În cea de a doua etapă împreună c antrenorul său Oxana Muha a interpretat în limba ucraineană, piesa „Treba”, compusă de Dan Bălan, în special, pentru discipola ea. Iar, în ultima etapă Muha a cântat „Де ти тепер” de Kvitki Cisyk.

Oksana Mukha a fost numită cea mai sensibilă finalistă a show-ului. Vocalista de 37 de ani este din Lvov și a spus că a venit la concurs pentru a „nu lăsa cântecele legendarului Kvyka Cisyk să moară”. În cadrul concursului Oxana a intrat în echipă lui Dan Balan. Artistul moldovean a recunoscut că, datorită discipolei sale, a văzut frumusețea culturii ucrainene.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram