/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 816: Sfatul lui Băsescu pentru Moldova, atacuri mortale și navă distrusă! Avertizarea lansată de Estonia

Descinderi la Gara de Nord Chișinău: Doi șefi de schimb și un controlor de bilete, reținuți

missing
23 aprilie 2019, ora 13:02

Potrivit materialelor cauzei penale, în perioada 2016 – prezent, șefii de schimb, dispecerii, controlorii de bilete și casierii din cadrul S.C. „Gara de Nord”, au organizat o schema infracțională de extorcare a mijloacelor bănești ce nu li se cuvin de la operatorii de transport, manifestată prin pretindere, acceptare și primire lunară în mediu a sumei de 45 mii lei, făcând uz de faptul că pot crea impedimente în activitatea operatorilor de transport.

La moment se efectuează acțiuni de urmărire penală cu participarea persoanelor reținute. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă amendă în mărime de la 2350 la 4350 unităţi convenţionale sau închisoare de la 2 la 7 ani. În ambele cazuri cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 5 la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram