/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Planifici o escapadă de Paști. Ce acte trebuie să prezinți pentru control la frontieră

missing
23 aprilie 2019, ora 11:06

Reveniți acasă sau planificați o ieșire din țară cu mașina în ajunul sărbătorilor pascale, atunci este nevoie să cunoașteți care sunt documentele ce trebuie de prezentate la trecerea frontierei.

Potrivit Poliției de Frontieră, la traversarea punctelor de control cu mijlocul de transport, conducătorul auto necesită să posede şi la cererea polițistului de frontieră este obligat să prezinte:

– permisul de conducere, valabil pentru categoria/ subcategoria din care face parte autovehiculul condus;
– certificatul de înmatriculare a vehiculului;
– asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto externă Carte Verde, valabilă pentru ţara de tranzit şi destinaţie;

Totodată, oamenii legii atenționează că la controlul de frontieră, nu este necesar să prezentați documente cu privire modalitatea de deținere sau folosință a autovehiculului: procură, comodat, contract etc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram