/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un deținut al penitenciarului din Soroca a fost găsit strangulat. Cine l-a depistat

missing
23 aprilie 2019, ora 16:26

Un deținut de 31 de ani, ce-și ispășea pedeapsa pentru omor, în penitenciarul nr. 6 din Soroca, a fost găsit strangulat în noaptea de sâmbătă spre duminică de către un gardian. 

„Pe suprafața corpului nu au fost depistate urme de violență. Funcționarii instituției nu au observat ca victima să aibă un comportament deviant”, a comunicat comisarul-șef de justiție, Oleg Pantea.

Poliția a pornit un proces penal, iar angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) au inițiat o cercetare de serviciu pentru a stabili circumstanțele cauzei.

Potrivit oamenilor legii, în comparație cu perioada similară a anului trecut, în instituțiile penitenciare din țară se atestă o descreștere a cazurilor de suicid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram